Blog

Stílusos kisállat enteriőr

Gondolom, hogy a kutyatulajdonosok egyetértenek velem ha azt mondom, hogy amikor egy kutya az életünk és otthonunk részévé válik, minden örökre megváltozik. Nem csak azért, mert az emberek legjobb barátai, akik rengeteg örömöt hoznak az életünkbe, hanem azért is, mert számos hozzájuk kapcsolódó kiegészítő szükségszerűen megjelenik a lakásban. De ki mondta, hogy ezek – azt figyelembe véve, hogy mi a legjobb a kutyusunknak – nem lehetnek stílusosak és az enteriőrbe illőek?

Read More

Függönyözési kisokos

Egy gyönyörűen berendezett szobát is el tud rontani egy nem megfelelő – és nem megfelelően elhelyezett – függöny. Az alábbiakban átnézzük, hogy melyek a legfőbb designhibák a függönyözés területén és – ebből kifolyólag – azt is, hogy hogyan tudjuk elkerülni ezeket.

Read More

Egy fontos „otthonépítő” – a családi fényképek

Sokat hangoztatjuk, hogy lakásokból otthont teremtünk. De vajon mi tesz egy lakást otthonná? Hát azok az apró dolgok, amikből az látszik, hogy ott él valaki. Amikről visszaköszönnek az ott élők személyiségjegyei, a szokásaik és mindaz ami fontos a számukra. Ez természetes sok mindenre igaz lehet de talán a legegyszerűbb módja annak, hogy „otthon hangulatot” varázsoljunk egy lakásba, az hogyha az életünk legszebb, legkedvesebb pillanatait megörökítő fotói díszítik az egyik falat. De hogyan is helyezzük el ezeket a képeket?

Read More