Modern

Engedékeny minimál

Modern

A modern stílus nagyon hasonlít a minimálhoz, már ami a főbb, hangsúlyos berendezési tárgyak szín és formavilágát illeti. A bútorok esetében a letisztult formákat részesíti előnyben, de helyet ad az íves vonalaknak is.

Keretei közt sokkal több lehetőség nyílik a dekorációra és megengedőbb a szín-, és anyaghasználat tekintetében is. A falakon alkalmazhatunk tapétákat vagy más jellegű dekor elemeket. A felhasznált anyagok közt megtaláljuk a fát, a fémeket, az üveget és a követ egyaránt.

Hangsúlyosak a meleg színek mint a barna, a bézs – valamint ezek árnyalatai – de az élénkebb színek használatával lehetőségünk van izgalmasabbá tenni az enteriőrt.

A dekorációra is nagyobb hangsúlyt fektethetünk, mint a minimál stílusban, de fontos a mértékletesség.  A szögletes formák mellett, használhatunk kerek, íves formákat is, sőt, ettől lesz különleges ez a stílus.

Manapság ez az egyik legnépszerűbb stílus, nem utolsó sorban azért, mert az ehhez szükséges bútorok és kiegészítők könnyen és viszonylag rövid határidővel beszerezhetőek.

Kíváncsi vagy az árakra? Kattints ide!